Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda yarın kendi evinde İsviçre'nin Lugano takımını konuk edecek. Teknik direktör Jose Mourinho, kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. İşte ayrıntılar... Fenerbahçe, deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşı için yarın Lugano'yu Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda ağırlayacak.
Maç, saat 20.00'de başlayacak ve İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones tarafından yönetilecek.
Jones'un yardımcıları Neil Davies ve Wade Smith olacak. Dördüncü hakem ise Sam Barrott olacak. Karşılaşma Exxen'den canlı yayımlanacak.
Sarı-lacivertliler, galip gelmeleri ya da beraberlik almaları durumunda turu geçecekler. Tek farklı mağlubiyet durumunda maç uzatmalara gidecek, 2 veya daha farklı mağlubiyette ise Lugano turu geçen taraf olacak.
LILLE İLE KARŞILAŞMA Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacak.
eleme turu ilk maçları 6-7 Ağustos'ta, rövanş maçları ise 13 Ağustos'ta oynanacak.
UEFA KADROSU Teknik direktör Jose Mourinho'nun UEFA listesine dahil ettiği 23 oyuncu şöyle:
Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.
Fenerbahçe, maçtan 24 saat önce iki oyuncu değiştirme hakkına sahip.
Jose Mourinho'nun Lugano karşısına çıkması beklenen ilk 11'i ise şöyle:
Dominik Livakovic
Bright Osayi-Samuel
Çağlar Söyüncü
Alexander Djiku
Ferdi Kadıoğlu
İsmail Yüksek
Fred
Sebastian Szymanski
Dusan Tadic
Allan Saint-Maximin
Edin Dzeko