Beşiktaş Kulübü, Gaziantep FK maçında sakatlanan Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Paulista'nın sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiği duyuruldu.
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gaziantep FK karşılaşması sonrası sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden 33 yaşındaki Paulista'nın, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi gerçekleştirildi. Yapılan tetkikler sonucunda, Paulista'nın sol uyluk üst arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı.
Beşiktaş Kulübü, Paulista'nın tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını da bildirdi. Brezilyalı stoperin sakatlığının ciddiyeti ve ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı henüz netlik kazanmadı.
Paulista'nın sakatlanması, Beşiktaş'ta savunma sorununu daha da derinleştirdi.
Siyah-beyazlıların bir diğer stoperi Romain Saiss de sakatlığı nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyememişti.