Fenerbahçe'nin genç yıldızı İsmail Yüksek, Portekiz devi Benfica'nın transfer radarında. Sarı-lacivertlilerin, 10 milyon Euro'luk bir teklifi değerlendirebileceği belirtiliyor.

Trendyol Süper Lig'de Jose Mourinho yönetiminde başarılı bir performans sergileyen İsmail Yüksek, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Benfica, devre arasında İsmail Yüksek'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'nin de İsmail Yüksek'i takımında görmek istediği ve transferine onay verdiği belirtiliyor. Florentino Luis'e alternatif arayışında olan Benfica, bu transfer için 10 milyon Euro'ya kadar çıkabileceğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin ise İsmail Yüksek için 12 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği kaydediliyor. Sarı-lacivertli yönetimin, 10 milyon Euro'luk teklifi değerlendirip değerlendirmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

İsmail Yüksek, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maçta görev aldı ve 11 karşılaşmada ilk 11'de başladı. 25 yaşındaki milli futbolcu, henüz gol veya asist katkısı yapamadı. Ancak orta sahadaki performansıyla dikkat çekiyor.