Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, günün ilk bölümünde salonda core çalışmaları yaparak başladığı idmanına sahada hız ve çabukluk çalışmalarına geçerek devam etti.

Polatlı'nın genç okçularından gururlandıran başarı! Polatlı'nın genç okçularından gururlandıran başarı!

A W430452 01

AZİZ YILDIRIM'IN KIZI DA YER ALDI 

Fenerbahçe oyuncuları, teknik ve taktik çalışmalarla yoğun tempoda geçen idmanda, iki grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarını gerçekleştirdi. Antrenmanın sonunda ise oyuncular, bireysel ve taktiksel programlarla son bir hazırlık yaparak idmanı tamamladılar.

Fenerbahçe'nin antrenmanını, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Yaz Yıldırım da takip etti. Sarı-lacivertli ekip, Sivasspor maçı öncesi son hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: İHA