Polatlı İmam Hatip Ortaokulu, bilimdeki istikrarlı başarısını bir kez daha taçlandırdı. Bu yıl 19’uncusu düzenlenen TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na üst üste yedinci kez katılma başarısı gösteren okul, Polatlı’yı gururla temsil ediyor.

Huriye Erbay son yolculuğuna uğurlandı Huriye Erbay son yolculuğuna uğurlandı

Polatlı Tübi̇tak Yeni̇

Matematik öğretmeni İdris Yakut’un rehberliğinde 7. sınıf öğrencileri Ayşenur Turan ve Hatice Kübra Öner’in hazırladığı “Anasınıfında Ekolojik Farkındalık: Küçük Yaşta Büyük Adımlar” adlı proje, sergilenmeye değer bulunan ilk 7 proje arasına girdi.

Doğaya duyarlı bireylerin küçük yaşlarda kazandırılabileceğini ortaya koyan proje, çevre eğitiminin erken yaşlarda başlatılması gerektiğine dikkat çekiyor.

7-10 Nisan tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan bölge sergisine davet edilen öğrenciler ve öğretmenleri, ilçede büyük sevinç ve gurur yarattı.

Muhabir: BEHRAM CANPOLAT