Endonezya’daki Soekarno-Hatta Uluslararası Havalimanı’nda park halindeki uçaktan merdivenlerin çekilmesi sonucu yer ekibinden bir kişi metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldı. 

Dikkatsizlik Az Daha Can Alıyordu Park Halindeki Uçaktan Yere Çakıldı 

Endonezya’daki Soekarno-Hatta Uluslararası Havalimanı'nda meydana gelen olayda dikkatsizlik az daha bir kişinin hayatına mal oluyordu. Yer ekibinin, park halindeki uçağa sabitlenen merdiveni çekmesi sonucu, ekibin bir üyesi uçağın kapısından düşerek yere çakıldı. 

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, düşen personelin, arkasının dönük olduğu sırada merdivenin çekildiğini fark etmediği görüldü. Kaza, TransNusa Havayolları’na ait bir Airbus A320 uçağında meydana geldi. Düşen personelin sağlık durumunun iyi olduğu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığı bildirildi. 

İHA

Editör: Sema Türkel