Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, beraberindeki il kadın kolları yöneticileri ile birlikte CHP Polatlı İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP Polatlı İlçe Başkanı Haşim Bilal Avcı ve CHP Polatlı Kadın Kolları Başkanı Devlet Kuş ile görüşen Ayaz, CHP Polatlı Kadın Kolları yönetimi ve üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Ayaz toplantı sonrası yaptığı açıklamada Nazım Hikmet’in dizeleriyle net bir mesaj verdi; “Eğer, hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlü ise. Çaresi yok usta biz kazanacağız, biz kazanacağız, biz kazanacağız! Çünkü haklıyız!”

AYAZ: GENEL BAŞKANIMIZIN HAK, HUKUK, ADALET YÜRÜYÜŞÜ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın  tüm örgütleriyle, bütün imkânlarıyla ve unsurlarıyla seçim hazırlıklarını tamamladığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, “Partimiz tüm örgütleriyle 180 bin sandığın başında olacak. Sandık güvenliği noktasında hazırlıklarımız eksiksiz. Yedek sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, avukatlarımıza varıncaya sandık güvenliği kadromuz tam... CHP’nin Kadın Gücü sürekli sahada... Yurttaşlarımızla yıkılmaz gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk, adalet yürüyüşünün istikameti milletimizin kalbiydi ve o yürüyüşü milletimizle birlikte devam ediyor. 13. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve aslında halkın olan fakat halktan alınan her şeyi halka geri verecek. İl ve ilçe örgütleri olarak planlı, hızlı ve sürekli çalışarak bu hedefe birlikte ulaşacağız.” İfadelerinde bulundu. Ayaz, “Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından Ankara genelinde bir dayanışma hareketi başlattıklarını ve hali hazırda o dayanışma bağının devam ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ayfer Ayaz, ‘’ Genel Başkanımız, Parti Mecliis Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız deprem bölgesinde... Büyükşehir Belediyelerimiz tüm ekip ve ekipmanlarıyla bölgedeki yurttaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Kadın Kolları Genel Başkanımız sayın Aylin Nazlıaka ilk günden itibaren Gaziantep’te... Bizler Ankara’ya gelen yurttaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmak üzere tüm gayretimizi, imkanlarımızı seferber ediyoruz. Depremin yaralarını da milletçe birlikte saracağız.” sözleriyle depremin Cumhuriyet Halk Partisi’nin öncelikli gündemi olduğunu belirtti.



AVCI: KADIN KOLLARIMIZ ÖRGÜTLÜ MÜCADELENİN EN BAŞARILI ÖRNEKLERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Polatlı İlçe Başkanı Haşim Bilal Avcı, “CHP Kadın Kolları, örgütlü mücadelenin en başarılı örneklerini vermeye devam ediyor. Yerel seçimlerden hemen sonra eğitimlerine başlanan öbek örgütlenmesi ile il ve ilçe örgütlerimiz hali hazırda sürekli sahadaydı. Deprem felaketinin yaralarını dayanışma ile sarma gayreti ile de sürekli sahadaydık. Bizlerin sorumluluğu Genel Başkanımızın milletimizin kalbine dokunmak üzere başlattığı yürüyüşü, nefes boşluğu dahi vermeden devam ettirmektir. İl Başkanlığımızın ve Genel Merkezimizin proramları dahilinde planlı, verimli, sürekli bir çalışma ile Millet İttifakımızın tüm paydaşlarının gayretleriyle hedeflediğimiz başarıya ulaşılacak, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, liyakat, hukuk ve  halk iktidarın merkezinde olacak. Çok çalışacak ve birlikte kazanacağız.” dedi.



KUŞ: HALKIN İKTİDARINI BİRLİKTE KURACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Kadın Kolları Başkanı Devlet Kuş, ziyaretleri dolayısıyla CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanımız seçilmesi için, milletvekili sayımızın artması için tüm örgütlerimiz, partililerimiz heyecanla seçim gününe hazırlanıyor.  Sandık güvenliği başta olmak üzere bizler hazırız, sürekli sahadayız. Biz kadınlar örgütlü mücadelemizle kazanılmış haklarımıza sahip çıkmaya devam edecek,  halkın iktidarında demokrasi, hak, hukuk, adalet, liyakat, ortak akıl temelinde bir yönetim anlayışını tesis edeceğiz.  Çalışkan, yılmadan Ankara’nın tüm ilçelerinde kadın gücünü var etme gayretinde olan gerçek bir parti emekçisi  İl Kadın Kolları Başkanımız sayın Ayfer Ayaz ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum, birlikte çok çalışacağız ve birlikte kazanacağız.” ifadelerinde bulundu.