Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Dr. Aylin Yaman Polatlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetimi, önceki dönem ilçe başkanları, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve Polatlı Belediye Meclis üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Yaman, deprem bölgesindeki izlenimlerini, seçim çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.



YAMAN: “GERÇEK, BAZI KANALLARDAKİ HABER BÜLTENLERİNİN YANSITTIĞINDAN ÇOK FARKLI”

CHP Polatlı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Dr. Aylin Yaman, sorumluluğundaki Deprem İletişim Merkezi’ne gelen çağrılarla kendilerine ulaşan talepler, şikayetler doğrultusundaki izlenimlerini paylaşırken,‘’Pandemi dönemindeki koordinasyonsuzluğun çok daha fazlasını deprem bölgesinde yaşandığını bizlere ulaşan çağrılar, talepler, şikayetler gösterdi. Deprem iletişim Hattımıza gelen talepleri anında bölgedeki AFAD’ın yetkili birimlerine ilettik ve takipçisi olduk. İlk üç gün yaşananlar, gerçeğin bazı televizyonların haber bültenlerinde yansıtıldığı gibi olmadığını birebir ifadesi oldu. Afet bölgesinden gelen kime sorarsanız sorun bu acı gerçekle cevap verecektir.

Biz büyük bir milletiz. Yaralarımızı dayanışma ile birlikte saracağız. Partimizin sağlık komisyonu, bölgedeki canlarımızın sağlık durumunu analiz etmek üzere deprem bölgesindeydi. Depremzede vatandaşların psikososyal desteğe acilen ihtiyacı olduğunu, bölgede özellikle çocuklarda üst solunum yolu enfeksiyonlarının yaygın olduğu, şebeke sularının temizliği konusunda şüphelerin devam ettiğini, tuvalet ve duş imkanlarının halen yetersiz olduğu gören gözün, hisseden vicdanın tespitleridir.‘’ ifadelerinde bulundu.



YAMAN: “BİZLER ÇALIŞACAĞIZ, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DİNLEYECEK, DOKUNACAK VE FARKLILIKLARIMIZLA BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ”

Yaman, seçime yönelik olarak ziyaret ettiği ilçelerdeki heyecan ve enerjiyi hissettiğini dile getirerek ‘’ Seçim sathı mahallinde tüm il ve ilçe örgütleriyle planlı, verimli ve sürekli bir çalışmanın neticesinde, Millet İttifakının tüm paydaşlarıyla milletin iktidarını var edeceğiz. Umudu var edeceğiz. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, dezavantajlı kesimler için güvenli bir geleceği var edeceğiz, demokrasiyi, Genel Başkanımızın istikameti milletin kalbi olan yürüyüşüyle hak, hukuk ve adalet kavramının anlamını var edeceğiz. Sandıklara, milletimizin demokrasi talebine, oyuna sahip çıkacağız. Hep birlikte çalışacağız, çok çalışacağız, dinleyecek, dokunacak ve farklılıklarımızla birleşerek kazanacağız. ‘’ dedi.