CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, partisinin Genel Merkez listesinden ayrı olarak parti meclisi adayı oldu. Bu adım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla düzenlenecek olan CHP'nin 21. Olağanüstü Kurultayı öncesinde dikkat çekti.

DENİZ DEMİR ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Genel Merkez listesinden ayrı olarak parti meclisi adaylığını açıkladı. 2023 seçimlerinde Ankara'dan milletvekili seçilen Demir, çarşaf liste uygulamasıyla parti meclisine girmeyi hedefliyor. 

Deniz Demir Aday

KILIÇDAROĞLU'NUN ESKİ BAŞDANIŞMANI 

Deniz Demir, 2023 seçimlerinde Ankara’dan milletvekili seçilmişti ve aynı zamanda CHP’nin eski parti meclisi üyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski başdanışmanı olarak da biliniyor. Ancak, bu kez Genel Merkez'in belirlediği listeye dahil olmayacak ve çarşaf liste sistemi uygulanması durumunda, anahtar listeyi aşarak parti meclisine girmeyi hedefliyor.

Bakanlıktan Özgür Özel’e yanıt: “Hukuki süreç başlatılacak” Bakanlıktan Özgür Özel’e yanıt: “Hukuki süreç başlatılacak”

CHP BUGÜN KURULTAY'A GİDİYOR 

Kurultay, "İrade Milletindir" temasıyla bugün saat 10:00'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kurultayın ardından, saat 16:00’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi önünde "Ankara Mitingi" düzenlenecek. Miting, salon dışına kurulacak dev ekranlardan da izlenebilecek.

Kaynak: Haber Merkezi