Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder, antrenmanın ilk gününde bir sakatlık yaşadı. Durumunu takipçileriyle paylaşmak için ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kafasında krampon darbesi alan oyuncunun son durumu çok merak ediliyor.

Cengiz Ünder ilk antremanda kafasına krampon darbesi aldı: Hoş Geldin Fenerbahçe

Cengiz Ünder Fenerbahçe tarihine geçti! İşte Fenerbahçe'nin bonservis rakamları (6)-1

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçı için hazırlıklara başladı. Cengiz Ünder'in Marsilya'dan transfer edilmesi ve Fred'in Manchester United FC'den takıma katılması da büyük bir güç kattı. Bugünkü idmanda takımla birlikte çalışmalara başladılar.

Fenerbahçe'deki Cengiz Ünder, antrenmanda talihsiz bir olay yaşadı. Bir ikili mücadele sırasında kafasına krampon darbesi alan milli oyuncu, bu durumu paylaştı. Cengiz Ünder'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, hızla ilgi gördü ve etkileşim aldı. Bu ilk gün hediyesiyle hoş geldin demeyi tercih ettiği için Fenerbahçe camiasının sevgisini kazandı.

Cengiz Ünder'in durumunun ciddi olmadığı, sadece kafasında hafif bir kanama olduğu bilgisi öğrenildi.