Polatlı Can Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Hastane Başhekimi Dr. Ali Özdemir, kadın sağlık çalışanları ve hastalarla bir araya gelerek onların emek ve fedakârlığını takdir etti.
Başhekim Özdemir, kadınların sağlık sektöründeki kritik rolüne vurgu yaparak, “Onlar sadece hastalara şifa dağıtan değil, aynı zamanda umut aşılayan kahramanlarımız. Emekleri ve özverileri her türlü takdirin üzerindedir” dedi.
Kadınların sağlık sektöründeki özverili çalışmalarına dikkat çeken Başhekim Özdemir, “Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi sağlık sektöründe de büyük bir özveriyle hizmet veriyor. Onların emeği ve fedakârlığı takdiri hak ediyor” dedi. Kutlama kapsamında hastane yönetimi, kadın çalışanlara ve hastalara küçük hediyeler takdim etti.