Fenerbahçe'nin milli yıldızı Çağlar Söyüncü, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaşacakları Rangers mücadelesi öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin savunmadaki kilit isimlerinden biri haline gelen Çağlar, takım olarak son dönemde büyük bir çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, "Taraftarımızın desteğiyle sahada en iyi oyunumuzu sergileyip avantajlı bir skor almak istiyoruz" dedi.
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Son dönemde Fenerbahçe’nin savunmadaki başarılı performansına değinen Söyüncü, "Son 3 maçta ilk yarılarda rakiplere şut şansı bile vermedik. Bu sadece stoperlerin başarısı değil, tüm takımın birlikte iyi savunma yapmasının bir sonucu" ifadelerini kullandı.
Ara transferde kadroya katılan yıldız stoper Milan Skriniar’ın takıma büyük bir güç kattığını belirten Çağlar, "Skriniar tecrübeli bir oyuncu, onun gelişiyle rekabet ortamı daha da arttı. Diego da dönüyor, hepimiz en iyisini yapmak için çalışıyoruz" dedi.
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’ndaki hedeflerine değinen Söyüncü, "Biz buraya kupa kazanmak için geldik. Hocamızın kariyerinde ne kadar çok kupa kazandığını biliyoruz ve o da geldiği günden itibaren tüm kupaları almak istediğini söyledi. Biz de buna inanıyoruz ve elimizden geleni yapacağız" diyerek iddialı mesajlar verdi.