Ankara Keçiörengücü, Erzurumspor’a evinde mağlup oldu Ankara Keçiörengücü, Erzurumspor’a evinde mağlup oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi iş birliğiyle ilçede tarımsal üretimi artırmaya yönelik önemli bir adım atıldı. Yapılan protokol kapsamında, Beypazarı’nın Macun ve Kızılcasöğüt mahallelerinde bulunan yabani sakız ağaçları, aşılama yöntemiyle Antep fıstığı ağacına dönüştürülmeye başlandı.

Konuyla ilgili Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Çiftçilerimize yeni bir ekonomik kazanç kapısı açan bu projeyle Beypazarı’nın tarımsal potansiyelini daha da güçlendiriyoruz" denildi.

Antep fıstığı üretiminin ilçeye katma değer sağlayacağı belirtilirken, projenin bölgedeki üreticiler için yeni bir gelir kaynağı oluşturması hedefleniyor. Dönüşüm sürecinin 11 Mart 2025 Salı günü saat 11.00’de Beypazarı Macun Mahallesi’nde başlayacağı duyuruldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ