İslam dünyasının en değerli emanetleri, Beypazarı’nda ziyaretçileriyle buluştu. Kâbe örtüleri, Sakal-ı Şerif ve Kadem-i Şerif gibi kutsal eşyaların yer aldığı Hadimü’l Haremeyn sergisi, Beypazarı Tarihi Suluhan Kervan Sarayı’nda ziyarete açıldı. 14-20 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan sergi, ziyaretçilerini bekliyor.

Büyük Keçiören Şelalesi yaz hazırlığında Büyük Keçiören Şelalesi yaz hazırlığında

Kutsal Emanetler Sergisi

Sergide, geçmişten günümüze İslam dünyasında önemli bir yeri olan kutsal emanetler sergileniyor. Kâbe örtülerinin, Sakal-ı Şerif’in ve Kadem-i Şerif’in yanı sıra, pek çok değerli eşya da ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Serginin organizatörü Güvenç Taşar, ziyaretçilere eserlerin anlamı ve tarihî önemi hakkında açıklamalarda bulunarak, serginin katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmasını sağlıyor. Kutsal emanetlerin, ziyaretçilere manevi bir yolculuk yapma fırsatı sunduğu sergi, Beypazarı’nda yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

Kaynak: İHA