Gazeteci Talat Atilla, babasının mezar taşının Behzat Ç. dizisi çekimleri için sökülerek yerine başka bir ismin yazıldığını iddia etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nu suçlayan Atilla, olayı “büyük bir saygısızlık” olarak nitelendirerek hukuki süreç başlatacağını açıkladı.

Bayram ziyareti için babasının mezarına gittiğinde büyük bir şok yaşadığını belirten Atilla, "Binlerce mezar arasından neden babamın kabri seçildi? Bu nasıl bir vicdansızlık?" diyerek isyan etti. Olayın ardından yetkililerden herhangi bir açıklama gelmemesi tepkileri artırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisini aradığını belirten Atilla, Yavaş’ın ilgilileri uyardığını ve özür dilenmesi yönünde talimat verdiğini söyledi.

Gözler şimdi olayın merkezindeki isim olan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nda.

Emekli ikramiyelerinde fark ödeme tarihleri belli oldu Emekli ikramiyelerinde fark ödeme tarihleri belli oldu

Kaynak: HABER MERKEZİ