Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ekonomik gıda ürünleri sunmak amacıyla hayata geçirdiği Başkent Mobil Marketler, Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı kırmızı et satışını sürdürüyor. Büyük ilgi gören mobil marketler, bugün bir kez daha Polatlı halkıyla buluşacak.
POLATLI’DA SATIŞ REKORLARI KIRILDI
20-21 Mart tarihlerinde Polatlı’da düzenlenen uygun fiyatlı et satışı büyük ilgi görmüş, soğuk hava şartlarına rağmen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak toplamda 5 ton 800 kilogram kırmızı et satın almıştı. Piyasa fiyatlarının altında satılan kıyma, kuşbaşı, haşlamalık et ve sucuk gibi ürünler, vatandaşların yoğun talebiyle karşılandı.
BUGÜN CUMHURİYET MEYDANI’NDA!
Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Başkent Mobil Marketler, 27 Mart Perşembe günü (bugün) yeniden Polatlı’ya geliyor. Saat 10.00-17.00 arasında Cumhuriyet Meydanı Heykel arkasında kurulacak mobil marketlerde, kıyma ve yemeklik haşlamalık et 419 TL, kuşbaşı ve dana sucuk ise 499 TL’den satışa sunulacak. Ayrıca, kampanyalı beyaz et (tavuk ürünleri) de vatandaşlara uygun fiyatlarla ulaştırılacak.
Ankara genelinde ekonomik gıda ürünleri sunmaya devam eden Başkent Mobil Marketler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Polatlı halkı, bugün Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan mobil marketi ziyaret ederek uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et alışverişi yapabilecek.