İstanbul Şişli’de 6 Nisan’da meydana gelen çifte cinayetin şüphelileri yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, cinayete ilişkin operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Şişli'de bir apartmanın zemin katında, hamile olduğu öğrenilen Kader Küçükcoşkun ile Gültekin Gezer, silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma sonucunda, şüphelilerin Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde düzenlenen bir operasyonla yakalandığı bildirildi.
"GEREĞİ YAPILDI”
Bakan Yerlikaya “Gereği yapıldı” diyerek, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“İstanbul Şişli’de öldürülen hamile kadın Kader Küçükcoşkun ve Gültekin Gezer'in cinayet şüphelileri yakalandı. Edirne Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce bir araca yapılan operasyonda, olayın şüphelileri oldukları tespit edilen A.S., B.Z., A.Y. ve S.M. ile aracı kullanan göçmen kaçakçılığı organizatörü M.S. yakalanmıştır.”
Cinayet şüphelileri A.S., B.Z., A.Y. ve S.M., işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınan araç sürücüsü M.S. ise adliyeye sevk edildi.