Bakan Işıkhan: “Çalışma hayatının her alanında güvenliği önceliyoruz” Bakan Işıkhan: “Çalışma hayatının her alanında güvenliği önceliyoruz”

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın (TÜGŞAV) düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Turan, “Şehit ailelerimiz, gazilerimiz İmralı’ya, teröriste, bebek katiline nasıl bakıyorsa, biz de öyle bakıyoruz” dedi. 

“TERÖRÜN TASFİYE EDİLMESİNİ İSTİYORUZ” 

Türkiye’nin 40 yıldır terörle mücadele ettiğini belirten Turan, terörün yalnızca şehit aileleri için değil, ülkenin kalkınması ve gelecek nesiller için de büyük bir sorun olduğunu söyledi. “Bir insanımızın bile zarar görmemesi için terörün tamamen tasfiye edilmesini istiyoruz” diyen Turan, devletin bu konuda akılcı bir şekilde hareket ettiğini ifade etti. 

PKK ve benzeri terör örgütlerinin tamamen bitirilmesini hedeflediklerini vurgulayan Turan, “85 milyon insanımız bu topraklarda eşit, hür ve birlikte yaşamalı. Acılarımızı unutmayacağız ama onların esiri de olmayacağız” dedi. Kamuoyunda süreci sabote etmeye yönelik söylemler olduğuna dikkat çeken Turan, “Şeffaf olmayan bir durum yok. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye güveniyorum. Beraberce bu işi kapatacak ve terörsüz bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İHA