Ankara’da faaliyet gösteren Sivas Kangal Bahçeliyurt Köyü Derneği (BAHÇEDER), 16. Geleneksel Birlik Gecesi’ni görkemli bir organizasyonla kutladı. Alyans Balo ve Düğün Salonu’nda düzenlenen gece, yoğun katılımla adeta salona sığmadı. 47 farklı dernek ve federasyon, çok sayıda belediye meclis üyesi, muhtar, üyeler ve dostların katılımıyla, unutulmaz bir dayanışma gecesi yaşandı.

Dernek Hatırası

AK Parti Ankara Milletvekili Usta’dan Özel’e sert tepki: Cuntacı arayan aynaya baksın! AK Parti Ankara Milletvekili Usta’dan Özel’e sert tepki: Cuntacı arayan aynaya baksın!

Gönülleri bir araya getiren gece, hem köy kültürünün yaşatılması hem de ortak hafızanın güçlendirilmesi açısından anlamlı mesajlar verdi. Gecede katılımcılara hitap eden BAHÇEDER Başkanı İbrahim Dikilitaş, “Bu coşku, bu birliktelik her şeyin üzerinde. ÖDavetimize icabet eden tüm gönül dostlarına yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Dikilitaş, destek veren tüm STK’lara, üyelerine ve geceyi paylaşan misafirlere teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Muhabir: Neslihan Efe