Ankara'nın Mamak ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. 75 yaşındaki otomobil sürücüsü 4 araca çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Kaza sonrası araçlarda maddi hasar oluşurken, sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
OTOMOBİL 4 ARACA ÇARPTI
Feci kaza, Ankara'nın Mamak İlçesi Saimekadın Mahallesi Asım Gündüz Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Olayda, hızını alamayan otomobil sürücüsü, önüne çıkan 4 araca çarptıktan sonra takla attı. Kazada, araçlarda maddi hasar oluşurken, otomobilde tek başına bulunan 75 yaşındaki yaşlı sürücü, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Kaza sırasında araçlarda ciddi hasar oluştuğu belirtilirken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri hemen sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Yaralı sürücünün sağlık durumu hakkında ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.
İNCELEME BAŞLATILDI
Çevrede güvenlik önlemleri alındı ve polis ekipleri kazanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberine aldı. Kazanın ardından yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak ekiplerin çalışmasının ardından trafik normale dönmeye başladı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.