Başkent EDAŞ vatandaşları uyardı. Ankara’nın bazı ilçelerinde belirli caddelerinde elektrik kesintisi olacak. Kesinti sebebi olarak ise şebeke arızası ve anlık arıza bildirimi olduğu belirtildi. Güdül ve Pursaklar ilçesinde ise herhangi bir arıza olmadığı öğrenildi.

İşte 18 Ekim Çarşamba Ankara’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler…

Ankara'da sokak ortasında hırsızlık: Saniyeler içinde çaldılar Ankara'da sokak ortasında hırsızlık: Saniyeler içinde çaldılar

Akyurt ilçesi, Altındağ ilçesi, Ayaş ilçesi, Bala ilçesi, Beypazarı ilçesi, Çamlıdere ilçesi, Çankaya ilçesi, Çubuk ilçesi, Elmadağ ilçesi, Etimesgut ilçesi, Evren ilçesi, Gölbaşı ilçesi, Haymana ilçesi, Kahramankazan ilçesi, Kalecik ilçesi, Keçiören ilçesi, Kızılcahamam ilçesi, Mamak ilçesi, Nallıhan ilçesi, Polatlı ilçesi, Şereflikoçhisar ilçesi, Sincan ilçesi, Yenimahalle ilçesi.

Editör: Çağrı Arcaklioglu