Alanyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Uğurlu, “Maalesef burada galip gelmek isterdik ancak bundan sonra tamamen lige odaklanacağız” dedi.
"ÇOK POZİSYONA GİRDİK AMA DEĞERLENDİREMEDİK"
Basın toplantısında konuşan Uğurlu, dört takımın da çeyrek finale çıkma şansı bulunduğunu belirterek, “Kazandığımızda büyük ihtimalle tur atlayacağımızı düşünüyorduk. Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. 1-0 öne geçtikten sonra ikinci golü bulabilsek daha farklı bir sonuç alabilirdik” ifadelerini kullandı.
"LİGDE KALMA HEDEFİMİZ VAR"
Takımın rotasyonlu kadroyla sahaya çıktığını vurgulayan Uğurlu, “Ligde kalma hedefimiz var, bazı oyuncularımızı korumamız gerekiyordu. Genç oyuncularımıza şans vermeyi seviyoruz, ancak bazen bu zorunlu hale geliyor” diye konuştu. Son olarak çeyrek finale yükselen takımları tebrik eden Uğurlu, “Bu maç özelinde ikinci yarıda kaleye geçen genç kalecimizi de kutluyorum, çok iyi bir performans sergiledi. Umarım gelecekte çok daha iyi yerlere gelir” dedi.