AK Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongresi, bugün Ankara'da büyük bir katılımla gerçekleştiriliyor. Kongre öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salonun önünde toplanan kalabalığa seslenerek, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

AK PARTİ KADROLARINDA DEĞİŞİM 

Konuşmasında, "Adında ak, ışığında istikbal olan bir hareketin mensupları olarak bugün gururluyuz, sevinçliyiz. Kavgasız, gürültüsüz, şaibesiz bir şekilde bu günlere geldik" ifadelerini kullanan Erdoğan, partilerinin güçlü duruşunu vurguladı.

Kulislerde yankılanıyor! AK Parti'ye katılan Kürşad Zorlu'ya kritik görev Kulislerde yankılanıyor! AK Parti'ye katılan Kürşad Zorlu'ya kritik görev

Milletvekili adayı Osman Gökçek kimdir

AK PARTİ'DEN OSMAN GÖKÇEK'E YENİ GÖREV 

Erdoğan'ın teşekkürlerinin ardından, AK Parti kadrolarında da önemli değişiklikler ve revizyonlar gündemde. Kongre sonunda, Ankara milletvekili Osman Gökçek’in, AK Parti’nin Tanıtım ve Medya Başkanı olarak atanması bekleniyor. 

Ayrıca, sağlık alanındaki reformlarla ilgilenecek yeni bir görev değişikliği de dikkat çekiyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Halit Yerebakan’ın, Sağlık Bakanlığı'ndan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilmesi bekleniyor. 

Kongreye yaklaşık 100 bin kişinin katılması bekleniyor. Hem parti üyelerinin hem de vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen bu kongre, AK Parti'nin gelecekteki yol haritası için önemli bir kilometre taşı olacak.

Kaynak: MYNET