Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ve AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak ile birlikte gençlerle birlikte sahur yaptılar.

Milletvekili Zeynep Yıldız ve Hatice Çakmak'ın gençlere yapmak üzere seçtiği yemek ise Trabzon'un vazgeçilmez yemekleri arasında yer alan kuymak olduı. 

Zeynep Yıldız, menemenin modasının geçtiğini ve onun için kuymak yaptıklarını söyleyerek, "Daha önce evde bir kere denendi, inşallah topaklanmaz" dedi.

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Gençlere Sahurda Kuymak Yapti

AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak ise bir sonraki program için Ankara'ya özgü olan Höşmerim'i yapma teklifini sunarak, "Höşmerim genelde Ankara'nın bayramlarda yapılan yöresel bir tatlısıdır. Genelde hamurla yapılıyor. Ankara'nın bazı ilçelerinde sadece toz şeker serpiliyor" ifadelerini kullandı. 

HABER: ÖMER YILDIZCI

Editör: ÖMER YILDIZCI