Medya dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı, spor camiasının da tanıdığı isimlerden Aziz Yıldırım'a karşı hukuki adımlar attı. Ilıcalı'nın avukatları, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a karşı 10 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

10 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI

Ilıcalı'nın bu adımı, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isim Ilıcalı'nın Aziz Yıldırım hakkında asılsız iddia ve hakaretler için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Davaya ilişkin detayların, yakın zamanda mahkeme sürecinde netleşmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Aziz Yıldırım, son basın toplantısında Acun Ilıcalı'ya hakkında açıklamalar yaptı. Yıldırım, Ilıcalı'nın kendisi hakkında yanlış bilgilere sahip olduğunu belirterek, "Mourinho ile Roma'da görüştüm, Acun yanlış biliyor." dedi. Ayrıca, 2016 ya da 2017 yılında yaşanan basketbol şampiyonluğu kutlamalarında Acun'un bulunduğunu hatırlatarak, "Acun'un özel uçaklarını takip etmelerini tavsiye ederim." şeklinde konuştu. Öte yandan Yıldırım, Acun'un Adnan Oktar'a ilişkin iddialarına da dikkat çekti.