2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off 2. tur rövanş karşılaşmasında A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avusturya’ya bir kez daha mağlup oldu. Amasya Spor Salonunda hentbolseverlerin yoğun desteğiyle oynanan mücadelede milli takımımız sahadan 30-25’lik skorla mağlup ayrıldı. Galibiyet elde eden konuk ekip Avusturya ise Dünya Şampiyonası vizesini alan taraf oldu.
Avusturya'da oynanan ilk maçı 39-26 gibi farklı bir skorla kaybeden milliler, ikinci maçta taraftarının desteğiyle mucize peşindeydi. Ancak ilk yarıyı 14-11 geride kapatan Ay-Yıldızlılar, ikinci yarıda farkı kapatamadı. Avusturya oyunun kontrolünü bırakmadı ve maçı 30-25 kazanarak adını şampiyonaya yazdırdı.
Amasya’da tribünleri dolduran hentbolseverlerin desteğine rağmen skor avantajını koruyamayan milliler, Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası hayaline veda etti.