2024 yılında sinemaseverleri büyük bir heyecan saracak pek çok film bekliyor. Film endüstrisi her zaman olduğu gibi 2024'te de muhteşem yapımlarla dolu olacak. Gelecek yılın sinema dünyasında izleyeceğimiz filmler, çeşitlilik ve heyecan bakımından zirvede olacak. İzleyicileri benzersiz deneyimlerin beklediği bir yıl bizi bekliyor! 2024 yılında çıkacak filmler hangileri? Acaba 2024'te hangi filmler sinemaya gelecek?

2024 Yılında Çıkacak Filmler Listesi: 2024'te Hangi Filmler Sinemaya Gelecek?

2024 Yılında Çıkacak Filmler Listesi: 2024'te Hangi Filmler Sinemaya Gelecek?

2024 yılında sinemaseverleri heyecanlandıracak birçok film bizleri bekliyor. Film endüstrisi her yıl olduğu gibi 2024'te de büyük yapımlarla dolu olacak. Gelecek yıl sinemada izleyeceğimiz filmler arasında çeşitlilik ve heyecan dorukta olacak.

Birçok devam filmi ve yeni hikayelerin yer aldığı 2024 filmleri listesi, sinema tutkunlarını şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Marvel evreninden DC süper kahramanlarına, aksiyon dolu maceralardan dramatik hikayelere kadar birçok türde film seçeneği bizi bekliyor.

Yaklaşan filmler arasında beklenen bazı yapımlar şunlar olacak: popüler süper kahramanların yeni serileri, ikonik karakterlerin geri dönüşleri ve ilgi çekici bilim kurgu projeleri. Ayrıca, Oscar adaylarından bağımsız yapımlara kadar geniş bir yelpaze de yer alacak.

Sinema severler için 2024 sinema çıkışları oldukça heyecan verici olacak. Bu filmlerle hem eğlenceli vakit geçirecek hem de duygusal anlar yaşayacağız. Gelecek yılın sinema dünyasına getireceği yeniliklerle birlikte, izleyiciler olarak bizleri nelerin beklediğini merakla bekliyoruz.

2024 Yılında Gelecek Filmler

Merakla beklenilen Joker, Deadpool 3, Beterböcek 2, Hayalet Avcıları: Ürperti, Görevimiz Tehlike, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 gelecek yıl sinemalarda olacak.

  • Deadpool 3: 24 Temmuz'da vizyona girecek olan bu filmde, Shawn Levy'nin yönetmen koltuğunda oturduğunu göreceksiniz. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman ise başrolleri paylaşıyor. Bu heyecan verici yapımı kaçırmamalısınız!

  • Beterböcek 2 (Beetlejuice 2): Tim Burton'ın unutulmaz filmi Beterböcek (Beetlejuice) yeniden hayat buluyor! Bu kez başrolde Wednesday dizisiyle büyük ses getiren Jenna Ortega yer alıyor. Merakla beklenen film, 6 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım!

  • Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire): Hayalet Avcıları serisinin heyecanla beklenen yeni filmi Ghostbusters: Afterlife, serinin devamı niteliğindedir. Filmin 29 Mart'ta gösterime girmesi bekleniyor. Bu film, hayranlarını ve meraklılarını tatmin edecek bir deneyim sunacak.

  • Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part Two: Christopher McQuarrie'nin yönettiği bu film, Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny ve Simon Pegg gibi ünlü isimlerle birlikte muhteşem bir kadroya sahip. Ethan Hunt'ın gerilim dolu maceralarının anlatıldığı bu serinin son filmi 28 Haziran'da seyircilerle buluşacak. Bu heyecan verici yapımı kaçırmamak için şimdiden yerinizi ayırtın!

    Kızılcık Şerbeti'nde Bebek Sahnesi İzleyiciyi Çileden Çıkarttı! Kızılcık Şerbeti'nde Bebek Sahnesi İzleyiciyi Çileden Çıkarttı!
  • Bad Boys: 1995 yılında büyük bir gişe rekoru kıran Bad Boys serisinin yeni bir devam filmi geliyor! Başrol oyuncuları Will Smith ve Martin Lawrence tarafından Instagram hesaplarında paylaşılan videolarla duyurulan bu dördüncü film, heyecan verici bir haber olarak karşımızda. Serinin hayranlarına muhteşem bir sinema deneyimi sunacak olan bu devam filmini sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz.

  • Joker: Folie à Deux: Todd Phillips'in yönettiği ve Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker: Folie à Deux adlı devam filmi, 4 Ekim'de sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Filmin kadrosunda ise sürpriz bir isim olarak Lady Gaga yer alıyor. Bu merak uyandıran kombinasyon, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak.

  • Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2: Frank Herbert'ün epik bilim kurgu romanından uyarlanan Dune 2'nin devam filmi, merakla beklenen bir sinema olayı olacak. Yeni film, 15 Mart'ta seyircilerle buluşacak ve başrollerini ünlü oyuncular Timothée Chalamet ve Zendaya paylaşacak. Bu muhteşem yapımı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim!

2024 Yılında Çıkacak Filmler

Sessiz Bir Yer serisinin üçüncü filmi, Venom 3, Lord of the Rings animasyon filmi, Mad Max devam filmi de 2024 yılında çıkacak filmler arasında yer alıyor.

  • Venom 3: Ünlü İngiliz oyuncu Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı film, 8 Kasım 2024'te sinemaseverlerle buluşacak. Hardy'nin yetenekleri ve performansıyla dolu bir sinematik deneyim bizi bekliyor. Bu tarihi not alın ve bu heyecana ortak olmak için sabırsızlanın!

  • Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4): 5 Temmuz 2024'te, heyecan verici bir animasyon filmi izleyicilerle buluşacak. Bu film, sizlere unutulmaz bir deneyim sunacak. Kaçırmamanız gereken bir yapım!

  • Ters Yüz 2 (Inside Out 2): Heyecanla beklenen Inside Out 2 filmi için fragman yayınlandı ve sadece 24 saatte inanılmaz bir başarı elde etti. Fragman, 157 milyon izlenmeyi aşarak rekor kırarak gösteriminin heyecanını daha da artırdı. Bu muhteşem devam filmi, tüm hayranlarıyla buluşmak için hazırlandığı 14 Haziran'da vizyona girecek. Bu eşsiz animasyon deneyimiyle birlikte duygusal yolculuğumuz yeniden başlayacak!

  • Lord of the Rings: The War of Rohirrim: Heyecan verici bir haber! Animasyon film, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serilerinden önceki olayları izleyicilere aktaracak. Vizyon tarihi olarak 13 Aralık belirlendi. Bu film, hayranları için gerçek bir ziyafet olacak. Hem Hobbit hem de Yüzüklerin Efendisi evrenine meraklı olanlar için kaçırılmaması gereken bir yapım gibi görünüyor!

  • Furiosa: Ünlü oyuncu Anya Taylor-Joy, dün gece Soho'da gerçekleşen etkinlikte, Queen's Gambit ve Parçalanmış gibi yapımlarla yıldızı parlayan bir isim olarak tanındı. Şimdi ise heyecan verici bir projede yer alacak! Taylor-Joy, Mad Max serisinin devam filmi olan genç Furiosa'nın rolüne hayat verecek. Merakla beklenen bu film 24 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak. Anya Taylor-Joy'un performansına şimdiden bayılacağınıza emin olabilirsiniz!

  • Gladyatör 2: 2000 yapımı film Gladitaör, Ridley Scott'un yönetmenliğinde beş ödül kazandığı Oscar gecesinin en iyi filmi olarak hatırlanıyor. Şimdi ise bu unutulmaz yapıt beyazperdeye geri dönüyor. Başrolde yetenekli oyuncu Paul Mescal yer alırken, film 22 Kasım'da izleyicilerle buluşmayı bekliyor. Bu heyecan verici yapımı kaçırmamak için vizyon tarihini not edebilirsiniz.

  • A Quiet Place: Day One: Michael Sarnoski'nin yönettiği film, ünlü oyuncular Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou ve Denis O'Hare'yi bir araya getiriyor. Bu heyecan verici üçüncü film 8 Mart'ta izleyicilerle buluşacak. Kaçırmayın!

Kaynak: HABER MERKEZİ