Bölgesel Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bu hafta sonu 25. Hafta maçları oynandı.

Geçtiğimiz haftalarda elde ettiği Eskişehirspor galibiyetiyle birlikte şampiyonluk ateşini yakan Polatlı ekibi, şampiyonluk maçına morali yerine çıktı.

1926 Polatlı Belediyespor, 30 yıllık profesyonel lig hasretini bitireceği hafta sahasında Geredespor’u ağırladı.

STAD ŞAMPİYONLUK İÇİN SÜSLENDİ

5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Polatlı Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Furkan Onur Sarıoğlan yönetti.. Sarıoğlan’ın yardımcılıklarını Sinan Bülbül ve Emrullah Pars üstlendi. Yunus Emre Büyüksakallı’nın dördüncü hakem olarak görev yaptığı maçın gözlemcisi ise Emrah Kayımkaya oldu.

Şampiyonluk maçı öncesinde Polatlı Şehir Stadı balonlarla ve bayraklarla süslendi. Polatlı halkı da takımlarına destek olmak için tribünleri doldurdu.

Polatli Sampiyon 1

CSO ile Pazartesi Konserleri - 'Eren Kuştan - Elif Kuştan' CSO ile Pazartesi Konserleri - 'Eren Kuştan - Elif Kuştan'

ŞAMPİYONLUK GOLÜ MAHSUM KARA'DAN

Mahsum Kara, maçın 17’nci dakikasında fileleri havalandırdı ve takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda takımlar karşılıklı gol pozisyonları elde etti ancak şutların hiçbiri kaleyi görmedi ve maç 1-0 sona erdi. 

Mahsum Kara Gol

TFF 3. LİG’DEYİZ!

1926 Polatlı Belediyespor, bu sezon çıktığı 25 maçın 18’ini kazandı. Çıktığı maçlardan 4 kez beraberlikle ayrılan ekip, 3 kez de mağlubiyet yüzü gördü.

Kalesinde gördüğü 14 gol ile Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta en az gol yiyen takım konumunda yer alan Polatlı ekibi, 58 puanla Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluğa ulaştı ve 30 yıllık profesyonel lig hasretine son verdi.

1926 Polatlı Belediyespor, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek.

Polatlı ekibi, sezonun son maçında 12 Mayıs Pazar günü Çilimli Belediyespor’a konuk olacak.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK