Polatlılı vatandaşlar için büyük önem taşıyan bu maç, her iki takım için de sezonun kritik mücadelelerinden biri olarak görülüyor. Polatlı ekibi, sahada üstün performans sergileyerek taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor.

Noterlik Kanunu, TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı Noterlik Kanunu, TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı

1926 Polatlı Belediye Spor yönetimi, maçın Sebat Gençlik Spor’un YouTube hesabı üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Bu önemli karşılaşmayı izleyemeyecek durumda olan Polatlılı taraftarlar, maçı online platform üzerinden takip edebilecekler.

HEM SAHADA HEM EKRAN BAŞINDA BÜYÜK HEYECAN

Kulüpten yapılan açıklamada, Polatlılı vatandaşların maçı canlı yayından izleyerek takımlarına destek vermeleri istendi. 1926 Polatlı Belediye Spor, taraftarlarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı ve şehre gururla dönmeyi amaçlıyor. Sebat Gençlik Spor ile yapılacak bu heyecan dolu maç, hem sahada hem de ekran başında yoğun ilgi görecek.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Yarın Oynanacak Sebat Gençlik 1926 Polatlı Belediye Spor Maçını Sebat Gençlik Spor YouTube Kanalından İzleyebilirsiniz.” Denildi.

Muhabir: KARDELEN ÇIKMAZ