Ziyaret sırasında Zinar Ertoğrul, Polatlı 1926 Spor Kulübü'nün mevcut durumu ve planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Gençlerin spora kazandırılması için yapılan çalışmalardan bahsedilirken, kulübün yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri de gündeme geldi. Ertoğrul, Polatlı'da sporun gelişmesi ve gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmesi adına atılan adımların önemini vurguladı.

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı İlhami Teke ise, sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerine değinerek, ilçede spora ve sporculara destek olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

1926 Polatlı Belediye Spor Kulübü Başkanı Ertuğrul'dan Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Teke’ye Ziyaret (2)

Türk PDR Derneği Genel Başkanı Yıldırım'dan mesleğe dair çarpıcı açıklamalar Türk PDR Derneği Genel Başkanı Yıldırım'dan mesleğe dair çarpıcı açıklamalar

Gençlerin spora yönlendirilmesinin hem bireysel gelişimlerine hem de toplumsal birlikteliğe katkı sağladığını belirten Teke, Polatlı 1926 Spor Kulübü ile her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve sporun Polatlı'daki geleceği üzerine yapılan değerlendirmelerle sona erdi. Polatlı'da sporun daha da gelişmesi ve gençlerin bu alanda başarılar elde etmesi adına atılacak adımların her iki tarafın da ortak hedefi olduğu vurgulandı.

Muhabir: KARDELEN ÇOBAN