1926 Polatlı Belediyespor'u 30 yılın ardından profesyonel lige taşıyan başkan Anıl Kırpık, Temmuz ayında gerçekleşecek olan kongrede aday olmayacağını duyurdu.

Bugra Aksoy 1926 Polatli Belediyespor

Polatlı'da vatandaşların uzun zamandır beklediği futbolda başarıyı Anıl Kırpık sayesinde yakalanması nedeniyle vatandaşlar görevden ayrılmasını istemiyor.

Anıl Kırpık, görev süresi boyunca kulübü ve şehrin menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuğunu söyledi. Başarı bir sezon geçirdiklerini ve 30 yıllık hasresti sona erdirdiklerini ifade eden Kırpık, Temmuz ayında gerçekleşecek olan kongrede başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Polatlı FK’nın yeni teknik direktörü Hakan Yılmaz’ı yakından tanıyalım Polatlı FK’nın yeni teknik direktörü Hakan Yılmaz’ı yakından tanıyalım

1926 Polatlı Belediye Spor Başkanı Anıl Kırpık Görevinden Ayrılıyor

Görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen ailesine, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya, STK başkanlarına, Polatlı esnafına, hemşehrilerine, yönetim kurulu üyelerine, teknik ekibe, futbolculara ve taraftarlara teşekkür eden Kırpık, 1926 Polatlı Belediye Spor'a ve Polatlı'ya olan sevgisinin devam edeceğini vurguladı.

Kırpık, yeni yönetime başarılar dileyerek, kendisinden sonra göreve gelecek kişilerin bayrağı daha da yukarıya taşıyacağına inandığını belirtti.

Muhabir: ÖMER YILDIZCI